Copierea text a continutului de pe 9YOLO.COM este interzisa , toti publisherii care detin un cont adsense nu au dreptul sa copieze continut de pe site-uri si sa le publice pe proprietatea lor web. Aceasta metoda incalca direct politicile adsense de continut. Prin copierea textului de pe 9yolo.com iti asumi riscul de a ramane fara cont adsense daca continuii sa copiezi continut fara drepturi de autor , continut ce nu iti apartine si care n-ai lucart la el sau nu te reprezinta. Poti citi , distribui si da like la pagina si a te informa de pe 9yolo.com respectand aceasta regula prinvind drepturile de autor.

Vei raspunde direct pentru copierea continutului in scurt timp de la detectarea lui . Acest site prezinta partial sau in mare parte stiri reale din tara sau din lume , nu trebuie sa intrati in panica , unele stiri pot avea continut de divertisment, continut amuzant, continut metaforic, continut de pamflet , continut audio / video . Niciunul dintre acestea nu ar trebui sa te puna in panica sau sa ai reactii negative prin continuarea vizualizarii acestor materiale de tip text/video . Esti in mare parte responsabil pentru distribuirea sau modificarea continutului din real in fals .

9YOLO este un site de divertisment printre care contine si articole de stiri. 9YOLO este 9GAG Romania , prin care poti distribui evenimente , poze , stiri text/video si altele din viata ta personala sau care sunt deja virale pe internet. Iti poti crea un singur cont 9Y pe care sa til folosesti in scop personal si nu in scop politic sau comercial pentru a distribui produse, materiale ilegale de tip pornografic care sunt interzise pe site-ul nostru, materiale excesive de violenta , crime, droguri , trafic de arme, materiale cu minori ilegale , pedofilie, piraterie, hack , terorism, violenta verbala (text) , toate acestea nu sunt permise pe 9YOLO.COM si esti in mod direct responasbil pentru publicarea lor pe siteul nostru. Daca esti deacord cu acesti termni si conditii utilizati 9YOLO cu placere.


Toate Judetele
TOP Members
ZeRg  (1,259) Points

anna  (27) Points

Floare Albastra  (4) Points

chat  (4) Points

Emilya  (4) Points


Notice: Undefined index: last_session_request in /home/r53825azor/public_html/9yolo.com/yolo-plugin/antiflood-security/yolo-flood-widget.php on line 27