0 votes
Recenzii Exemple si tipuri de machiaj de zi si de noapte


Vezi Recenzii Exemple si tipuri de machiaj de zi si de noapte pentru evenimente speciale nunta, zile de nastere sau pentru a face un machiaj profesional cu instrumentele tale de machiaj dupa care sa faci niste selfie-uri atragatoare.. Am selectat cateva modele pentru tine sa-ti faci o idee cam ce ti s-ar potrivi. Pentru a alege o trusa de machiaj perfect din magazinul din orasul tau trebuie sa tii cont de tenul tau , de varsta pe care o ai si dorintele tale. 

 

Exemple Machiaje de zi: 

Acestea sunt cele mai simple si mai frumoase machiaje de zi. Le poti aplica atunci cand mergi intr-o vacanta sau la un eveniment important din viata ta. De ziua ta , o zi de nastere , o sarbatoare a unui prieten si asa mai departe. Pentru acest timp de machiaj ai nevoie de unelte profesionale , o trusa perfecta cu de toate.

image

 

Exemple Machiaj de noapte:

Daca ai tenul mai inchis iti recomandam o trusa de machiaj potrivita pentru tenul tau cu multe farduri si ustensile de machiaj  sa poti face in asa fel incat tenul tau sa nu ramana prea inchis dupa machiaj. Poti face un contur atragator ochilor tai si un asepct frumos tenului tau.

image


May 8
30 views
anna 27 points  


Toate Judetele
TOP Members
ZeRg  (1,259) Points

anna  (27) Points

Floare Albastra  (4) Points

chat  (4) Points

Emilya  (4) Points

Please log in or register to Comment this Media.


Notice: Undefined index: last_session_request in /home/r53825azor/public_html/9yolo.com/yolo-plugin/antiflood-security/yolo-flood-widget.php on line 27