0 votes
Modele de rochii online dama casual de gala elegante de zi si de seara


Vezi exemple de rochii de dama, de seara, de zi , online si de gala elegante pentru fiecare zi . Am selectat cateva modele pentru tine sa-ti faci o idee cam ce ti s-ar potrivi. Pentru a alege o rochie perfecta din magazinul din orasul tau trebuie sa tii cont de greutatea ta , de inaltime , de culoarea tenului si de altele aspecte ce te reprezinta. 

 

Rochii de Seara:

Rochiile de seara elegante trebuie sa iti vina foarte bine daca trebuie sa mergi la o petrecere nu uita sa-ti ei rochia perfecta sau potrivita pentru tine. Nu incerca sa fii prea incarcata , o seara perfecta e aceea cu rochia perfecta,simpla si eleganta.

image

 

Rochii de zi:

O rochie se alege  deobicei dupa anotimp. Daca este cald iti recomand o rochie eleganta , simpla , atragatoare , iar daca este frrig afara pe timp de iarna iti recomand o rochie stufoasa care da bine si iti contureaza trasaturile corpului tau.  

image

 

Rochii pentru ocazii speciale: 

O rochie pentru ocazii speciale trebuie aleasa cu grija, cumparata din timp si nu trebuie sa ai doar o rochie pentru o zi speciala, trebuie sa-ti cumperi mai multe pentru a putea alege cu ce te imbraci intr-o zi speciala pentru tine daca ai doar una singura este posibil ca rochia sa nu se potriveasca cu ziua respectiva. 

image


May 7
79 views
anna 27 points  


Toate Judetele
TOP Members
ZeRg  (1,261) Points

anna  (27) Points

Floare Albastra  (4) Points

chat  (4) Points

Emilya  (4) Points

Please log in or register to Comment this Media.


Notice: Undefined index: last_session_request in /home/r53825azor/public_html/9yolo.com/yolo-plugin/antiflood-security/yolo-flood-widget.php on line 27